Skip links

Lysglimt

Historier, lyder og videoer som minner deg på å drømme, bevege deg, tenke annerledes, vekke nysgjerrigheten, gråte og le.

A Lovestory

A Lovestory

Innlegg om kjærligheten, om å gå nye veier og å ha klarhet i hva man vil for å komme dit man skal.

You are not a tree

You are not a tree

Innlegg om å tørre å bevege deg videre og skape rom for det du virkelig ønsker deg i livet ditt.

Olá Portugal

Olá Portugal

Innlegg fra Portugal om å gi slipp, følge intuisjonen, coaching-prinsipper for hverdagen og hvordan reiser blir til mens man går.

Never forget to dream

Never forget to dream

Innlegg fra Portugal om å forfølge drømmer for å finne ut hvilke som tilhører fortiden og hvilke som skal definere årene som kommer.

Balearic moves

Balearic moves

Innlegg fra Mallorca og Ibiza om å våge å drømme, følge de så langt de skal følges og å ha mot til å innrømme hva som tilhører fortiden.

Summer summarized

Summer summarized

Et innlegg fra Sverige om å våge å gå inn i nye opplevelser og å praktisere en god holdning utenfor yogamatta selv i utfordrende situasjoner.

ETT SKRITT IGJEN

Mini-lydkurs:
Si det som det er

Link til lydkurset sendes i tillegg automatisk på mail så du kan bruke den så ofte du vil (du kan også bokmerke neste side). Og når du vil ha mer så finner du det i nettbutikken.

Fyll i navn og mail under for å gå videre.

Ved å gå videre godtar jeg standardvilkårene for bruk av nettsiden og personvern som beskrevet på sheilagomes.no/vilkar.

KOM I GANG MED EN GAVE FRA MEG

Mini-lydkurs:
Si det som det er

Jeg vil dele hemmeligheten med deg. En enkel filosofi som kan gjøre livet lettere for både deg og dine nærmeste.

I lydkurset lærer du enkle verktøy som gir mer selvinnsikt, selvtillit og styrke til å være sann mot deg selv i hverdagen ved å “Si det som det er“.

I løpet av 10 minutter kan du få ny klarhet i hvem du er, hva du skal og hvordan du lettere kan være deg selv i alle situasjoner.

Trykk for å høre lydkurset
Sheila Gomes, lydkurset Si det som det er

Mini-lydkurs:
Si det som det er

Jeg vil dele hemmeligheten med deg. En enkel filosofi som kan gjøre livet lettere for både deg og dine nærmeste.

I lydkurset på bare 10 minutter lærer du enkle verktøy som gir mer selvinnsikt, selvtillit og styrke til å være sann mot deg selv i hverdagen ved å “Si det som det er“.

Trykk for å høre lydkurset nå

«De fysiske plagene har blitt mindre og hverdagene mye bedre»

Jeg er blitt nettfrelst på videoene til Sheila. Hun prater tydelig og beskriver og viser øvelsene så det er lett å forstå. Spesielt godt liker jeg metaforene hun bruker: «Tenk deg at du plukker epler fra et tre!»

Jeg gjør øvelsene når det passer meg, gjentar øvelsene så mange ganger jeg har lyst, har på meg de klærne jeg vil uten å tenke på hvordan jeg ser ut og alt dette gjør at yogaen fungerer helt topp!

Eva