Skip links

Summer Summarized

Sheila Gomes - yoga, coaching og kunnskap for et godt liv du er stolt av
Sheila Gomes - yoga, coaching og kunnskap for et godt liv du er stolt av
Sheila Gomes - yoga, coaching og kunnskap for et godt liv du er stolt av

Hei dere! Da er sommeren over. Den har jeg tilbragt i Sverige hvor jeg har drevet en yogaretreat sammen med min Kristian.

Det har vært litt av en reise! Jeg har oppleved utrolig mye på kort tid og har lyst til å dele hva sommeren har gitt meg og hvor den har ført meg.

- Sheila Gomes - yoga, coaching og kunnskap for et godt liv du er stolt av

Da jeg kom hit i april, var det bare å brette opp ermene og ta tak! Det var mye å jobbe med, alt fra ryddig, gressing, maling, tilrettelegging, vedlikehold, planlegging og gjennomføring av retreats til konseptutvikling og ny branding.

Mener ganske sterkt at jeg aldri før har jobbet så hardt og intens på denne måten, og jeg har fått brukt alle sider ved meg selv. Det har vært lange dager med jobb nesten 24/7.

Jeg skal si det som det er; å drive kursvirksomhet og retreater hvor man gjør det aller meste selv er virkelig ikke en dans på roser, MEN det har også vært mye glede underveis! For ikke å snakke om alle de herlige menneskene jeg har vært så heldig å få møte <3

Sheila Gomes - yoga, coaching og kunnskap for et godt liv du er stolt av
Sliperiet i Borgvik - Sheila Gomes - yoga, coaching og kunnskap for et godt liv du er stolt av

Jeg vil være helt ærlig om at det har vært et tøft halvår. Ikke bare har jeg vært gjennom en skilsmisse og flyttet fra et etablert liv i Spania til bondelandet i Sverige. Jeg har gått inn i et nytt forhold hvor jeg har måtte være ekstremt tålmodig, sette meg selv til side for å rydde opp og hjelpe andre for en ny start.

Det skal jeg si har både vært interessant, krevende og utfordrende på mange plan. Sammen med Kristian har vi kommet oss gjennom det som til nå har vært et ganske tøft og annerledes halvår i mitt liv. Å jobbe så tett med en partner hver dag parallellt med andre private utfordringer vi ikke har kunnet styre 100% selv, har gjort oss mer bevisst på at å være gode venner og stå sammen om ting er helt nødvendig for å navigere skuta videre uansett hvilke bølger vi møter.

Sheila Gomes - yoga, coaching og kunnskap for et godt liv du er stolt av

Livet har en tendens til å utfolde seg akkurat slik det er ment det skal. Jeg står igjen med flere erfaringer og er enda litt sterkere og klarere. Klarere på hvilke drømmer jeg ønsker å forfølge, hvilke gaver jeg har å dele med verden og på hva jeg virkelig vil videre i livet.

Det kjennes godt og velfortjent med tanke på at jeg har stått i såpass mye de siste månedene, og underveis hatt oppriktig tillit til reisen min.

Dette tar meg videre til å fortelle dere om hva dette halvåret i Sverige har belyst. Gjennom å jobbe med retreatene har jeg fått møte mange flotte mennesker som hver har sin historie, gaver og utfordringer.

Å bidra til å skape en ramme hvor mennesker kan få perspektiv på livet og veien videre,  er en utrolig takknemlig jobb. Det varmer hjertet mitt å minnes på hvor ekstraordinære “vanlige” mennesker virkelig er ??

Yogaretreat - Sheila Gomes - yoga, coaching og kunnskap for et godt liv du er stolt av

Når det kommer til yogaen, så har de fleste deltagerne gjort minimalt med yoga fra før eller hatt en sporadisk praksis. Og så over til 5 dager i strekk med yoga 2 ganger om dagen.. Kontinuitet. Stå i det. Og så får jeg høre resultatene og tilbakemeldingene på søndagen.

Nok en gang forstår jeg hvor magisk yoga er.. Jeg gleder meg til å lære bort mer i tiden som kommer – og lanserer snart noen praktiske pakker på nett som er lette å bruke hjemme og på farten.

Sheila Gomes - yoga, coaching og kunnskap for et godt liv du er stolt av
Sheila Gomes - yoga, coaching og kunnskap for et godt liv du er stolt av

I tillegg på retreatene har jeg tilbydt coaching og healing. Dette er noe jeg har på mange måter holdt på med siden jeg var i tenårene – og alle møtene i sommer med resurssterke mennesker som virkelig tar ansvar for egen vekst og frihet, og tilbakemeldingene de har gitt meg på coaching og healing-timene, har minnet meg på at dette er det jeg skal drive med. Å få lov til å veilede og minne på hvor mye hver og en av oss har i seg.

Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å jobbe enda mer med coaching! På nettsiden min kan du nå booke timer til coaching og kjøpe yogavideoer, coachingkurs og meditasjonslydspor.

Sheila Gomes - yoga, coaching og kunnskap for et godt liv du er stolt av

Jeg har også alltid vært en liten nerd på planter og urter. Denne sommeren har ført meg enda nærmere denne store kjærligheten etter å ha vært omgitt av en liten botanisk oase.

Det er så spennende hvordan man enkelt kan bruke urter og medisinplanter for å holde seg på topp i hverdagen – og å omgi seg med blomster og natur for å spre glede i seg selv og andre. Dette har jeg bestemt meg for at skal bli enda større del av hverdagen min.

Til slutt vil jeg dele at sommeren har vist meg hvor smittsomt det er å være glad, lykkelig og fylt av kjærlighet. Fyll dine dager med smil, nærhet, latter, tårer og gode samtaler.

Og omgi deg med mennesker og omgivelser som nærer deg og gi næring til gode relasjoner hvor sannhet og klarhet praktiseres både med deg selv og de rundt deg – og  så vil jeg gjøre alt jeg kan for at dette skal smitte over på deg!

Summer Summarized er et innlegg om å våge å gå inn i nye opplevelser og å praktisere en god holdning utenfor matta selv i utfordrende situasjoner.

Hvordan har det inspirert deg? Kommenter under så andre kan ta del i din innsikt eller del innlegget på sosiale medier.