Skip links

You are not a tree

Namaste, Cabanas No Rio - Sheila Gomes - yoga, coaching og kunnskap for et godt liv du er stolt av

“A thousand half-loves must be forsaken to find your one true love.” En setning jeg har fått hjelp av når jeg har hatt utfordrende valg foran meg. Vi kommer tilbake til den om litt.

For rundt ett år siden tok jeg et valg. Jeg ville satse på blogging. Og når det åpnet seg en mulighet for å bli en del av ELLE, så grep jeg den med begge hender. Det kjentes godt. Flere tusen andre hadde samme ønske, og jeg ble en av de få som ble tatt inn i varmen hos Signy. Stolt!

Norgesferie - Sheila Gomes - yoga, coaching og kunnskap for et godt liv du er stolt av
Norgesferie - Sheila Gomes - yoga, coaching og kunnskap for et godt liv du er stolt av

Bloggen vokste raskt, og dagene gikk unna. For meg har det hele tiden handlet om å kunne dele noe som kan være til inspirasjon og glede for deg som faktisk bruker tiden din på å lese dette. Det er MYE å lese der ute, og jeg tar dette som en stor tillitserklæring. Tusen takk!

Yogaen har vært en sentral del, og tilbakemeldingene har alltid vært den ekte betalingen for tiden og jobben jeg investerer daglig. For jeg har høy standard. 100% eller ingenting. Alltid helhjertet.

Hodest?ende - Sheila Gomes - yoga, coaching og kunnskap for et godt liv du er stolt av

Å dele kunnskap på bloggen, dine tilbakemeldinger og sommerens arrangering av yoga-retreats, har sammen fått meg til å virkelig få øynene opp for at jeg – unorsk som det er å si det om seg selv – har et talent i å veilede.

Jeg er virkelig god til å veilede andre i å se klart, rydde i tankene og gjøre gode valg og prioriteringer. Og mest av alt, det jeg praktiserer selv mer enn noe annet: å si det som det er. Til deg selv og de rundt deg. Sannhet. Livet er kort. Det er ikke tid til annet.

Flyt i hverdagen - Sheila Gomes - yoga, coaching og kunnskap for et godt liv du er stolt av

Og det var akkurat dette jeg måtte være ærlig med meg selv om. Jeg har ikke hele hjertet mitt i bloggen lenger. “A thousand half loves..”

Jeg skal etablere et nytt liv i Portugal med min familie. Og vel så viktig, få tid til å følge min egen drøm og vie tiden min til det jeg virkelig brenner for som er natur, familie, keramikk og å veilede andre med coaching og yoga. “One true love”.

Yoga tvist - Sheila Gomes - yoga, coaching og kunnskap for et godt liv du er stolt av

Som en slange skifter skinn for å utvikle seg videre, har jeg nå gitt slipp på livet som ELLE-blogger.Ved å ta et VALG om å fokusere tiden min der hele hjertet vil være, viser jeg samtidig respekt for andre når jeg sier det som det er til ELLE. Da vet de hvor de har meg, og samtidig åpner det opp muligheten for at andre kan ta min plass og realisere sine drømmer om å blogge.

Norgesferie - Sheila Gomes - yoga, coaching og kunnskap for et godt liv du er stolt av

Det å gi plass til nye ting ved å tørre å gi slipp på gamle ting er utrolig vakkert. Ikke stagnere, men bevege seg videre som en elv. Være mer natur. Som jeg spontant sa i en coaching-time til en herlig kvinne som hadde en idé om at hun var stuck både fysisk og i livet: “You are not at tree. Move.” Vi lo sammen og idéen slapp litt taket.

Kristian - Sheila Gomes - yoga, coaching og kunnskap for et godt liv du er stolt av
Comporta - Sheila Gomes - yoga, coaching og kunnskap for et godt liv du er stolt av

Én reise er over, og jeg takker for alt den har gitt. Mest av alt innsikten jeg trengte for å starte neste reise. Jeg har et perfekt reisefølge i min Kristian og Kirah, kompasset er stilt inn mot Portugal, og med i kofferten har jeg coaching, yoga og urter. Takk for alt som kommer.

Jeg har lest om Skiblader, det mytiske skipet til Freyr. Praktisk nok kunne det pakkes sammen og tas med i lommen. Men enda viktigere, skipet hadde alltid medvind. Dette er hva jeg ønsker meg. For deg.

Namaste, takknemlighet - Sheila Gomes - yoga, coaching og kunnskap for et godt liv du er stolt av

Jeg vil deg alt godt og at du alltid har medvind i alt du gjør! At du har styrke til å lekent danse med livet i takt med musikken som spiller. At du er takknemlig for muligheten hver eneste morgen byr på til å starte på nytt. Det krever mot. Men jeg vet du har det i deg. Det har vi alle.

Comporta - Sheila Gomes - yoga, coaching og kunnskap for et godt liv du er stolt av

You are not a tree er et innlegg om å tørre å bevege deg videre og skape rom for det du virkelig ønsker deg i livet ditt.

Hvordan har det inspirert deg? Kommenter under så andre kan ta del i din innsikt eller del innlegget på sosiale medier.