Skip links

Hei!

Jeg er Sheila. En yogi & ustoppelig optimistisk coach dedikert til å inspirere deg til å skape et godt liv du er stolt av.

Sammen vekker vi styrken i deg ved å bevege kroppen og trene på å tenke klart, gjøre gode prioriteringer og følge opp med fokusert handling hver dag.

Yoga, meditasjon, coaching og innsikt er mine bidrag til deg så du kommer dit du vil og kan skape et godt liv med overskudd til deg selv og de rundt deg.

Et virkelig meningsfullt liv som du gleder deg til å våkne opp til hver dag.

Hei!

Jeg er Sheila. En yogi & ustoppelig optimistisk coach dedikert til å inspirere deg til å skape et godt liv du er stolt av.

Sammen vekker vi styrken i deg ved å bevege kroppen og trene på å tenke klart, gjøre gode prioriteringer og følge opp med fokusert handling hver dag.

Yoga, meditasjon, coaching og innsikt er mine bidrag til deg så du kommer dit du vil og kan skape et godt liv med overskudd til deg selv og de rundt deg.

«Yoga utenfor matta. Kanskje det viktigste Sheila lærte meg!»

Erica

Bli med på jakten på et godt liv du er stolt av

Så lenge jeg kan huske har jeg vært umettelig nysgjerrig på potensialet som er i oss alle. Jeg vil så gjerne vite hva det er som gjør mennesker genuint lykkelige og tilfreds.

Jeg har vært på en lang jakt etter alt som kan gi deg et rikt og helhjertet liv hvor du slipper å gjemme deg og gå rundt med en samling masker i sekken.

Et godt liv du er stolt av, hvor du har klarhet i hva DU vil og tar gode valg både for deg selv og de rundt deg. Du går målrettet skritt for skritt i RIKTIG retning uten fomling og med helse og overskudd til å dele din humor, talenter og innsikt med de som krysser din vei.

Gjennom nettsiden, yogavideoer og online kurs vil jeg dele alt jeg har funnet på min vei. Sammen skal vi drømme, finne klarhet til å ta modige valg og følge opp med meningsfull handling så du kommer dit du skal.

Med tankevekkende ideer og visdom, lure smil, klar tale, mye humor og en urokkelig vilje vil jeg være guiden ved din side når du surfer små og store bølger. Mitt mål er å åpne øynene dine for hvor enestående du virkelig er.

«Skulle ønske vi hadde møtt hverandre tidligere»

Marianne

Hvordan jeg kan hjelpe

Kanskje du vil klatre i karrieren din eller slutte i jobben for å skape din egen arbeidsplass?  Klar for å bryte gjennom barrierer i idrett, du kjenner tiden er inne for forandringer i privatlivet eller det kribler i kroppen etter å bevege deg? Eller leter du etter svaret på “hva vil jeg..?”.

Jeg er her for å hjelpe deg med å nå neste nivå av kreativitet, styrke, klarhet og mot til å gjøre gode valg og følge opp med fokusert handling. Men jeg har ikke svarene, de har du. Så mitt største løfte til deg er at jeg vil stille spørsmålene som får deg til å finne dine egne svar. De som er rette for deg.

Og bare så det er sagt – om du ikke er klar for forandring og et ærlig blikk i speilet, og syns det er komfortabelt med noen som jatter med deg så du kan fortsette i samme spor, er det ikke meg du leter etter.

For jeg vil alltid si det som det er uten å legge noe i mellom. Fundamentet mitt er bygget på klarhet og sannhet – det er ikke alltid behagelig. Men det er snarveien vi skal ta sammen.

Ditt neste kapittel

Det opp til deg. Du må selv skrive neste kapittel i boken din. Livet ditt er en sum av valgene du tar. Siden du har lest helt hit, er det et tegn på at du virkelig er åpen og moden for forandring. Det krever klarhet og nye modige valg. Og jeg deler med glede verktøyene jeg har. Start bevegelsen med yoga. Få klarhet med coaching.

Tusen takk for oppmerksomheten din og for at du prioriterer deg selv. Jeg er oppriktig glad for å ha møtt deg, og jeg gleder meg til å følge deg på din reise.

Min reise

Jeg har vært heldig. Helt siden jeg var liten har jeg visst veldig klart hvem jeg er. Jeg har klart meg selv siden jeg var 14. Livet ga meg tidlig utfordringer som ubevisst ble styrketrening til de indre musklene, til å sette mål, gjennomføre og til å velge glede også på en regnværsdag.

Jeg er sikker på at alle har denne indre styrken, det er i vår natur å ha tro og håp. Men den krever trening. Disiplin. Dedikasjon. Premien er et liv med gode verdier og sterke relasjoner. Mye mindre stress og mye mer lidenskap og glede. Til glede for både deg og de rundt deg.

Selv har jeg hatt lidenskap for så mye. Jeg har turnet på toppnivå (universitet for disiplin!), elsker å synge og danse, yoga, mote, interiør, psykologi og urter…

Allerede som 15-åring visste jeg at jeg ville jobbe med mote. Styling og mote er så mye mer enn klær, og når jeg ser tilbake var jobbene som stylist faktisk noen av mine første coaching-oppdrag.

De ga meg innsikt i hvor viktig det er å ha klarhet i hvem man er og vil være, og hvordan man presenterer seg selv for verdenen. Virkelig vite hvem man er og la utsiden reflektere innsiden, og vite nøyaktig hva man har å tilføre i miljøet man er i. Jeg elsker klarhet… «If you confuse, you loose».

Ferden gikk videre til mediebransjen og jeg skapte min egen jobb i P4. Der sa jeg det måtte være smart om noen kunne snakke med intervjuobjekter før de skulle på luften så de var oppvarmet og klare for å dele.

I samtalene med kjente og ukjente mennesker lærte jeg hvor mye glede det gir å løfte andre, finne det beste i de man møter på sin vei, belyse de sterke sidene deres og få frem de gode historiene.

Av alle yrker og interesser, er det disse to som virkelig er grunnen til at jeg deler mine oppdagelser og kunnskap som coach og yogalærer.

Alt jeg har gjort har hatt (og fortsatt har) én fellesnevner. Jeg går all-in. Med hele hjertet og glødende stolthet uansett om det har handlet om salg av binders hos Lyreco eller styling av profilerte personligheter.

Det å handle helhjertet og min sammensetning av interesser, evner og erfaringer er mine trumfkort i spillet som heter livet. Og for å være helt ærlig – jeg tror det samme gjelder for deg med din unike sammensetning.

La oss gå på skattejakt og finne ut av det sammen!

Din reise

Det er du som er regissøren for filmen «ditt liv». Du velger skuespillere, statister, karakterer og location. Setter stemning med sjanger, tema og filmmusikk. Valget er ditt.

Verden er i raskere endring enn noensinne med kunstig intelligens, bioteknologi, yrker som forsvinner og yrker som skapes.

Jeg mener det er viktigere enn noen gang å kjenne deg selv og vite eksakt hva du vil så du kan gjøre gode valg for deg. Og de gode valgene innebærer alltid å velge bort noe annet. Dette krever selvinnsikt og klarhet i hva du vil.

Så, hvordan vil du egenlig ha det? Når har du lov til å kalle deg selv lykkelig? Hvem har du rundt deg da? Hvor er du? Hva hører du? Hva lukter du?

Hver dag er en gave. Du våkner opp men en ny mulighet til å ta valg og skritt mot den fremtiden du akkurat forestilte deg. Og for mange er jobben å «bare» å innse at man allerede er akkurat der man skal være, og å virkelig sette pris på dette.

Uansett, tiden er inne for å generøst dele dine talenter, personlighet, humor og, viktigst av alt, hjertet ditt.