Skip links

Sheila Gomes yoga

Yoga

Gjennom årene har mange spurt hvordan jeg holder meg i god form og i godt humør. Yoga var lenge min lille hemmelighet – du skal lete lenge etter et så komplett verktøy for et god liv.

Alle spørsmålene ble til slutt det som gjorde at jeg ville lære mer enn det jeg selv hadde praktisert daglig i mange år. Jeg utdannet meg hos YogaWorks i et studie med sterkt fokus på anatomi og riktig bevegelse for å kunne gjøre gode justeringer, unngå skader og lære andre en sunn praksis som kan vare livet ut.

Opp igjennom har mange også kommentert at jeg har en egen evne til å kommunisere tydelig uten unødvendig dill-dall.

Resultatet deler jeg på nettsiden; enkle og praktiske yoga-videoer for vanlige folk. Jeg gleder meg til å guide deg på en forståelig og inkluderene måte uten distraksjoner, så du kan etablere eller bygge på din egen yoga-praksis.

Sheila Gomes yoga
Sheila Gomes yoga
Sheila Gomes yoga

YOGAVIDEOER

Smakebiter

Det er viktig å finne en yogalærer som passer deg. Sjekk om vi er ment-to-be med snutter fra to av mine mest sette yogavideoer.

5 minuttersyoga

Ja, jeg mener det virkelig er mulig å få effekten av yoga på bare 5 minutter.  (Trykk på knappen under for å se hele..)

Solhilsen A

Skulle jeg gitt yoga på resept, så er Solhilsen hva jeg ville skrevet ut. Hele Solhilsen kurset kan du kjøpe i nettbutikken.

🧘‍♀️ Trykk for evig tilgang til videoen 5 minuttersyoga

5 minuttersyoga

Ja, jeg mener det virkelig er mulig å få effekten av yoga på bare 5 minutter.  (Trykk på knappen under for å se hele..)

🧘‍♀️ Trykk for evig tilgang til videoen 5 minuttersyoga

«Yoga utenfor matta. Kanskje det viktigste Sheila lærte meg!»

Før jeg møtte Sheila var jeg veldig mye stresset. Dette førte til at jeg var mye sliten, gikk med høye skuldre og …

Vis hele tilbakemeldingen fra Erica

… ikke klarte å håndtere en hektisk jobbhverdag på en grei måte.

Mitt ønske var å roe ned og å starte med yoga for å klare dette.

Yogaen til Sheila tok hensyn til dette hele tiden, samtidig som øvelsene utfordret meg på en positiv måte. Sheila er tilstedeværende og genuin. Dette gjorde meg trygg i møte med hennes yoga og kunnskap og jeg har fortsatt å bruke mange av øvelsene jeg lærte fra henne.

Erica

ONLINE KURS

Din yogapraksis

Korte og enkle videokurs for alle nivåer, som hjelper deg med å etablere en god, trygg og jevnlig yogapraksis hjemme i ditt eget tempo.

L?r Solhilsen A - den beste starten p? yoga, enkel ? gj?re og enkel ? gjennomf?re - Sheila Gomes

Kom igang med Solhilsen

Kunne jeg gitt yoga på resept, ville jeg skrevet ut Solhilsen A.

MINI YOGAKURS

Lær Solhilsen

VARIGHET

Totalt 50 min

PASSER FOR

Begynnere

Start din yogapraksis enkelt – den beste yogaen er den du faktisk gjennomfører. Målet er å legge listen så du klarer å gå over den hver eneste dag. 

Velg en sekvens som er enkelt å lære, kan tilpasses til din kropp og som aktiverer, strekker og styrker. Få med pusten for å klarne hodet. Enkel å repetere så du selv kan velge å praktisere noen få minutter eller lengere når du kjenner for det.

Solhilsen er serien som dekker dette og litt til. Start hver dag med noen Solhilsener for en smidig og sterk kropp og et klart og fokusert hode. 

199 kr

Engangsbetaling for hele kurset. Inkluderer eventuelle fremtidige oppdateringer.

Les mer i nettbutikken
10 til meg, korte yoga serier som genererer energi - Sheila Gomes

10 til meg: energi

Si det høyt: jeg tar 10 til meg

YOGAVIDEOER

6 x 10 min serier

VARIGHET

Totalt 60 min

PASSER FOR

Alle

Pakke med 6 videoer som gir energi og klarhet: «God morgen», «Nullstill», «Pust», «Sov godt», «God mage» og «Stress ned».

Dette er videoer for hverdagen når du kjenner at du trenger å generere ny energi og få klarhet. Og du.. 10 minutter har du. Det er en prioritering! Jeg skal ta 10 til meg.

199 kr

Engangsbetaling for hele kurset. Inkluderer eventuelle fremtidige oppdateringer.

Les mer i nettbutikken
Finn flere kurs i nettbutikken

«Jeg må innrømme at jeg følte meg temmelig utenfor»

Jeg er blitt nettfrelst på videoene til Sheila. Jeg gjør øvelsene når det passer meg, gjentar øvelsene så mange ganger jeg har lyst, har på meg de klærne jeg vil uten å tenke på hvordan jeg ser ut og alt dette gjør at yogaen fungerer helt topp!

For mange år siden praktiserte jeg Tai chi, og det …

Vis hele tilbakemeldingen fra Eva

… likte jeg godt, men i de siste årene har det gått i glemmeboken. Jeg har venninner som praktiserer yoga, og de prater alltid positivt om hva det gir dem.

Jeg har en del fysiske plager, og det gjorde at jeg bestemte meg for å gå på et fem-dagers yogakurs for å komme i gang. Jeg var veldig spent på hvordan dette skulle gå, og er stolt over at jeg gjennomførte.

Men hva ga det meg? Et visst innblikk i øvelsene? Lyst til å lære mer? Vet ikke hva jeg skal si. Her møtte jeg bilder av «guruer», spesielle lukter som ga meg hodepine, hyggelige mennesker som alle virket som om de kunne det meste om yoga og de fleste tydeligvis «riktig» kledd.

Jeg må innrømme at jeg følte meg temmelig utenfor. Tok det opp med yoga-læreren, men der var det lite forståelse å få. Vel, det var sikkert meg det var noe galt med, men det ble med det ene kurset!

Men vet du, endelig har jeg funnet yoga-videoer på nettet som passer perfekt for meg! Hvorfor akkurat disse? Etter å ha sett på mange forskjellige, er det ikke noe jeg irriterer meg over!

Det kan kanskje høres merkelig ut, men som nybegynner trenger jeg full fokus på det som blir sagt og vist.

På de andre videoene jeg har sett tidligere er det musikk i bakgrunnen, omgivelser som tar for mye oppmerksomhet eller «mystisk» stemmebruk. For meg er dette forstyrrende elementer.

Sheila utfører yogaen i enkle omgivelser og hun er tillitsvekkende og blid. Men det viktigste for meg er at hun prater tydelig, beskriver og viser øvelsene så det er lett å forstå. Spesielt godt liker jeg metaforene hun bruker: «Tenk deg at du plukker epler fra et tre!»

Når jeg begynner på en ny video, ser og hører jeg først på den. Deretter gjennomfører jeg øvelsene mens jeg titter på skjermen innimellom, og jeg gjør dette helt til øvelsene sitter.

Målet mitt er at jeg skal kunne gjennomføre øvelsene uten videoene, men for å komme dit, er videoene gull verdt for meg. Det er så deilig å kunne stoppe, spole frem og tilbake så mange ganger jeg vil!

De fysiske plagene har blitt mindre og hverdagene mye bedre! Gleder meg til å fortsette!

Eva

ETT SKRITT IGJEN

En bedre start:
5 min morgenyoga

Fyll i navn og mail under for å gå starte yogavideoen. Husk å bokmerke siden du kommer til for å enkelt finne tilbake neste gang du vil se på ‘5 minuttersyoga’.

Ved å gå videre godtar jeg vilkårene for bruk av nettsiden og personvern som beskrevet på sheilagomes.no/vilkar.